Friday, March 18, 2011

Restoran Rumours paikneb uue ja vana piirimail


Restoran Rumours (Vana-Viru 13) asub Viru hotellist paari sammu kaugusel ning Venuse klubi vastas. See on Tallinnas üks väheseid kohti, kus on võimalik juba kella kaheksast hommikut nautida. Iga klient võib leida enda jaoks parimat ning tema maitse järgi sobilikumat hommikusööki. Eeskätt võivad restorani üle rõõmu tunda need, kes armastavad värskeid küpsetisi, sest restoranis töötab oma pagar. Rumoursile on raske võrdset leida ka kohvi ja kohvikokteilide valiku poolest – siin pakutakse selliseid jooke nagu Americano, Espresso, Cappucino, Caffè latte, Iiri kohv, Espresso Mociato, Mokakohv, Presskannukohv jms.

 Baarmenid saavad hellitada  oma kliente Rumoursi parimate  kokteilidega ning sõbralikud ettekandjad aitavad valida mitte ainult toidu, kuid õiget ning sobilikku veini. Siin ei pakuta mingisuguseid komplekslõunaid – iga roog valmistatakse individuaalselt, kogenud peakoka meistriteosed aga viivad keele alla ka kõige nõudlikumal külastajal.

Restorani peakokk Andre Lenzo:
" Meie restoranis alati saab värskeid, maitsvaid tooteid. Iga hommik, parimat kohvi nautides, sünnib mul peas uus roog. Siis tean, millega just täna võin kliente üllatada . Mul on rõõm ning hea meel saada tagasisedet, arvamust kliendi poolt. "





Läbi Tallinna vanalinnas harvaesineva klaasseina tungib restorani igapäevane linnamelu. Neile, kes soovivad end linnakuuldustega paremini kurssi viia, on mõeldud lahtine baar, kust avaneb vaade tänavale. Üksinduse eelistajatele sobib paremini mugavate diivanitega sisustatud privaatala. Õhkkonnale lisab õdusust kamin.

Reedel ja laupäeval on Rumoursis meelelahutusprogrammid ja teemaõhtud. Rumours on hea leid nii lõbusale seikluseotsijale kui ka inimesele, kes sooviks Tallinna vanalinna saladusi kiirustamata tundma õppida.








No comments:

Post a Comment